Nytt på A-huset!...

Heej!

Hoppas att ni alla mår bra, sommartiden är här och solen skiner.. Det kan inte bli bättre!
Förra veckan var jag i Trollhättan på utbildning, det var spännande och jag fick mig ett par tankeställare!

På A-huset var de full rulle förra veckan, vi kämpade på med rekryteringen av den nya tjänsten, eller ny och ny.. Annas tjänst! Fortsättning följer..

Förra veckan drog vi också igång den nya gruppen "Med hälsa i Fokus". Martin och jag träffar ett gäng ungdomar två till tre gånger i veckan för att träna en del tillsammans samt att lära oss mer om både träning, kost och annat viktigt för hälsan! Det var en lyckad start och vi hoppas att det fortsätter i samma anda de kommande sju veckorna vi har tillsammans!

Nästa vecka är det lov samt att vi startar vår andra grupp.. Här händer det grejer vet ni!! Martin och jag kommer att hålla i en grupp som kommer att hjälpa Brandkåren på deras övningar under fem veckor. Vi kommer att agera markörer för att göra övningarna så "verkliga" som möjligt! Detta har vi gjort vi några andra tillfällen och det brukar bli superlyckat och de ungdomar som får möjlighet att vara med brukar tycka att det är jättespännande och lärorikt!

Lovet... VI kommer att köra en hel dag i Gladiatorerna tema.. De ni, missa INTE det!! Tacokväll/bio, och Skånesdjurpark står också på schemat!! Håll utkik efter info och anmäl er. Som vanligt anmäler ni er alltid till personalen på A-huset med betalning!

Vi hörs..
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0