Lan i helgen!

Hej hej hej!!

Vilket väder det är idag.. Detta är ju inte direkt vår... Men jag är redo för våren när den kommer och det sägs att den är på ingång till nästa vecka! Håller tummarna!

Torsdag idag och vi kör öppna hallar på Lågehallarna! Missa inte den chansen att komma dit för spontan idrottsaktivitet, eller ta en fika. Vi kör verksamheten för högstadiet.

Igår var Johan och jag på badet med mellanstadiet! Vi hade en härlig eftermiddag där med massa lek och klättring i hoppbassängen!

Annat som händer här på A-huset är ju att vi är just nu i väntan på ny kollega! Rekrytering är på gång och vi längtar efter vår blivande kollega! Måste dock tillägga att vi saknar såklart Anna! Vi har ju turen att träffa henne någon gång då och då eftersom hon fortfarande jobbar lite timmar hos oss.
Som de flesta antagligen vet så kör ju Anna det superlyckade Tjejprojektet "Tjejer på Hugget" på tisdag eftermiddagar! Ni hittar gruppen "Tjejer på hugget" på vår facebook sida om ni vill veta mer om det projektet!

I helgen har vi LAN!! Det efterlängtade lanet är nu här. Vi har tyvärr fullt för de som skulle önska att vara med, men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen! Det innebär att helgens öppettider är de tider som gäller för lanet. Vi kommer alltså inte att ha öppet våra vanliga tider på lördag då vi stänger ner efter 24 timmars lan klockan 18.00!
Martin och Rasse kommer att finnas på A-huset kvällen på fredagen samt natten, för att bli avbytta av Anna och Hanna som stänger ner huset efter lan dygnet! 

Vad gäller helgens stora musiktävling... Jag är väl ingen som gillar all denna hysteri kring melodifestivalen men om jag ska tippa här och nu så måste jag säga att jag håller på... Jag tycker att hon är fantastisk!



Ha en bra helg!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0