Det närmar sig..


Hejsan hejsan!

Man kan lugnt säga att värmen håller i sig.. Det är härligt, njuter av varje sekund:)! Alla våra besökare tycks också njuta då ni lyser med er frånvaro inne hos oss... Däremot så är det så att vi tycker att det är härligt att se alla våra besökare roa sig på spontanidrottsarenan! Jag kan ju även säga att jag förstår att ni alla väljer att vara ute, passa på att njuta!

Jag hoppas att ni inte missat att vi nu har trollat fram 20 nya platser till Liseberg! Jag tror redan att en del av dem platserna är borta! Såå, vill ni med får ni skynda på för det försvinner platser fortar än vi hinner blinka!

Imorgon åker Sofie och jag upp till Bromölla för att ha planeringsträff med personalen som kommer att åka upp till skutt i år! Vi kommer att vara lite ny personal så det ska bli jättekul att träffa alla! 

I helgen kommer Johan att vara på plast både fredag och lördag, han är här tillsammans med Hanna och Rasse!
På tal om Hanna så gjorde hon brandmanstestet igår och klarade det galant! Jag var nog lika nervös som hon och blev lika glad som hon när hon hade klarat det.. Även om jag viste att hon skulle fixa det lätt som en plätt:)!! Grattsi till vår kära kollega Hanna och bra jobbat!!

Nu närmar sig sommarlovet..........!!!!!!!

 
Fin låt...

Ha en fiiiin dag!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0