Infolappar ute för sommarlovet!


Hej hej hej!

Måndag och vi har haft vårt vanliga möte.. Vi tog en sista check över vårt sommarlovschema och har nu gått ut med infolappar! Äntligen är allt bokat och vi har alla börjar längta! Återigen tror jag att vi har ett härligt lov framför oss! Gå in och kolla på våra aktiviteter på http://www.horby.se/kof/aktivitetshuset/Sidor/default.aspx
Där kan ni också skriva ut en infolapp. Anmäla gör man som vanligt till oss på A-huset mot betalning!

Veckan nu är inte som andra veckor.. Schemat ser ut som så här.. Vi har stängt på torsdag, och öppnar först klockan 19.00 på fredag. I helgen är det Hanna, Anna och jag som är på plats... Tjejhelg så det står härliga till!

Imorgon har vi möte här på A-huset för alla skutt deltagare med föräldrar, det har vi tillsammans med Höör och jag ser framemot att träffa bästa och härligaste ledarna från Höör, Gunilla och Helen!
På onsdag är det infomöte för sommarlovsentreprenörerna! Så, om det är någon som har frågor och funderingar kring sommarlovsentreprenörerna, tveka inte, bara kom till Aktivitetshuset på onsdag klockan 18.00 så tar vi och reder ut frågor och funderingar.

En fin låt från "Så mycket bättre"... Timbukut kan man bara gilla!!

 

Ha en bra kväll kära besökare..
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0