Utbildning imorgon

Hejsan!

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Veckorna rullar på och det märks på alla sätt att det börjar närma sig sommarlov och semestrar! Det är härligt!

Martin och jag sitter på jobbet idag och är lite småirriterade båda två och sådär på lite "vaknade på fel sida" humör... Vi har ingen aning om varför, men så är det ibland och så får det vara ibland helt enkelt.. Det är ju så att vi i personalen här känner varandra väldigt bra och vi kan nog alla vara överens om att det är på både gott och på ont.. Vi känner varandra så bra så att de dåliga sidorna som vi alla har hemma ibland följer med till jobbet.. Men.. det goda med det är också att vi är inte rädda för att säga till varandra!

Som sagt så rullar veckorna på här.. Anmälningarna till våra aktiviteter går bra, vi har dock platser kvar till Liseberg där vi ökade på antalet platser förra veckan!

Imorgon har vi utbildning hela dagen och kommer därför inte att hålla öppet.
Imorgon ska jag också äntligen träffa alla blivande sommarlovsentreprenörer. Ska bli jättespännande och jag ser framemot träffen!

Var det någon som missade helgens fantastiska vinst?? I så fall kommer den här.. Återigen på bloggen men värt att vara med två gånger... Vilken supertjej!

  
Ha en bra dag!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0