Sofie väljer låt!

Hej!

Idag känner jag mig ganska pigg... Än så länge iallafall.. Efter en timmes promenad imorse är jag på g, trots min besvikelse över att jag missade min gymträningen som var tänkt nu på morgonen. Det är så de är när man skaffat hund. Min sambo och jag köpt ju för en och en halv månad sen en vald. Jag är inte alls glad för att lämna henne själv för länge så efter tränat med henne tog jag själv en promenad istället för att köra till gymmet och lägga hela morgonen där.

Lite har hänt sen sist.. Sofie har nu börjat hos oss.. Ni som vill träffa henne på kvällen får komma hit tisdagar och onsdagar då hon jobbar kväll tillsammans med Johan och mig. I annat fall är hon här alla eftermiddagar utom tisdag! (Bild på Sofie kommer.)

Vi hade även en härlig avslutning på våra två grupper i måndags. Grillning och film med massa gott stod på schemat!
Martin och jag tackar alla härliga deltagare i våra två grupper för ett fantastiskt jobb och samarbete! Har en mysig bild på ett gäng utslagna hjältar från kvällen som jag kommer lägga upp!

Nu märker vi verkligen av det fina vädret på A-huset. Varje kväll stormas spontanidrottsarenan med glada pigga besökare. Allt från unga barn till de äldre intar arenan för spontanidrottsaktivitet! Härligt att se!

Nu får ni ha en bra dag.. Bilderna kommer men först.. En låt från Sofie till er.. Detta blir det när Sofie väljer låt! 



Ha en bra dag..
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0