Tillbaka!!

Hej på Er!
 
Då var det dags för vardagen igen.. Vi är tillbaka som vanligt efter ett lov som inte blev riktigt som vi planerade.... Dock, bra ändå.
 
Vi hade en tur in till Malmö som överraskade oss ordentligt.. Vår plan var att spela tre spel laserdome, vi hade bokat hela stället och begav oss in med buss och 33 barn. Väl på plats får vi veta att vår bokning har avbokats och något laserdome spel inte alls var möjligt.. Vi stod alla i personalen som frågetecken och ingen av oss hade ju så klart avbokat vår bokning, men.. Det såg ut som de gjorde och det blev inget laserdome spel för oss och våra besökare. Personalen löste det till oss på ett jättefint sätt med att erbjuda trekamp, så blev det och dagen blev till slut väldigt lyckad trots allt. De bjöd på godis och läsk och vi åkte från Malmö nöjda! 
 
Vårt läget för högstadiet innehöll även där en del ändringar.. Det blev bra det med till slut och vi hoppas att de som var med blev nöjda med kladdkaka, mat, godis och en rolig bia istället.
 
Denna vecka får vi besök av Hörby UNF. Det kommer att hålla i lite bandy och pingis.. Det börjar imorgon med att de kommer till oss, för att vi sen går till dem på torsdag! Detta ser vi framemot och hoppas att ni är på hugget och vill vara med!
 
Lite ändringar som är viktiga för vecka att notera är att vi inte kommer att ha öppet imorgon kväll.. Våra kvällstider har vi sen öppet som vanligt resten av veckan.
 
Lite bilder från vår oväntade trekamp...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ta nu hand om Er så ses och hörs vi i veckan.
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0