Tillbaka..

Hej hej hej!!
 
Då var vi tillbaka efter jul, nyår och trettonafton. Jag hoppas att ni haft ett riktigt bra och trevligt jullov. Vi här på A-huset har haft lite ledigt, Johan har hunnit med bröllopsresa, Erika är i sälen och åker skidor i detta nu och Martin och jag har njutit av lite lediga dagar här hemma omkring.
 
Innan vi gick på julledigt så hann vi med att ha en tjejkväll som blev jättelyckad, tack för alla härliga tjejer som var med den kvällen.
Vi avslutade också den rykande heta pingistävling, alltså vi fick den slutliga vinnaren av Kungen tävlingen 2012.
 
Lite bilder från de sista dagarna...
 
Pingisfinalen...
 
 
 
 
 
 
Glad vinnare..
 
De kämpande finalisterna..
 
 
 
 
Tjejekväll...
 
 
 
 
 
 
 
Det var dagarana innan de nya året.. Nu är vi som sagt igång igen med ny energi och nya aktiviteter för denna termin.. Den ljusa terminen, vi gå mot ljusare tider och allt känns lite lättare och ljusare för varje dag..
Mycket är på gång.. Vi har lite nya tjänster som ska tillsättas.. Det är ju så att jag kommer enbart vara kvar ett par veckor till, sen är tanken att jag ska vara mammaledig. Så en ny person kommer att komma in och jobba för mig inom det snaraste... Men.. inte riktigt än..
 
Vi kommer att köra på som förra terminen med vår populära Kungen tävling, likaså badet varannan torsdag, så missa inte det. Pingisen har vi på tisdagar.
 
Vi hoppas på en spännande och rolig termin med många besökare eftermiddags om kväll!!
Alla är välkomna!
Ta hand om er.  Hörs snart igen!
a
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0